-
Česky English
Drobečková navigace

Úvod > Novinky > Představuji vám nové centrum celostní péče v Plzni

Představuji vám nové centrum celostní péče v Plzni



Mám radost, protože se plní má dlouhodobá vize a přání o vzniku plzeňského celostního centra pro širokou veřejnost. A proto vám jej chci dnes v tomto článku představit. Vzniklo v Plzni na Borech nad Lékárnou v Bezovce letos v zimě. Celostní péče znamená zahrnutí bio-psycho-sociální složky člověka do diagnostiky a léčby a využívá metod a spolupráce různých odborníků, vycházejících z konceptu vnímání člověka jako komplexního systému.

Celostní medicína přistupuje k tělu jako celku, v němž je vše navzájem propojené a tudíž se vše navzájem ovlivňuje. Vychází z východní medicíny a zdravotní obtíž vnímá jako upozornění těla, že v dané části se něco děje a to může ovlivnit celý organismus.

Cílem našeho Centra Bezovka je nabídnout klientům vhodný terapeutický postup pro každého individuálně a to s cílem dosažení brzké úlevy od problémů a také objasnění příčin aktuální zdravotní situace zejména u chronických onemocnění a bolestí, alergií a autoimunitních poruch. Naše CENTRUM BEZOVKA se věnuje prevenci nemocí, protože prevenci vnímáme jako nejlepší cestu k trvalému zdraví a spokojenému životu.


Co tedy Centrum Bezovka nabízí konkrétně?
❤️ výživové poradenství
❤️ biorezonanční terapii BICOM a BBC scan
❤️ bachovy květové esence
❤️ jógu (terapie správným pohybem a řízeným dýcháním)
❤️ fyzioterapii a masáže
❤️ psychologickou poradnu
❤️ fytoterapii a přírodní farmakologii v návaznosti na Lékárnu V Bezovce

 



Představení týmu Centra Bezovka (na fotce z leva do prava)

  • Vlaďka Procházková - instruktorka jógy, terapeutická jóga
  • Markéta Jungová - PR manažerka a koordinátorka centra
  • Ing. Petr Novotný - výživový specialista a poradce
  • Mgr. Renata Frýbertová - Kůrková - zakladatelka Centra Bezovka, majitelka Lékárny v Bezovce, farmaceutka, fytoterapeutka a terapeutka biorezonanční terapie Bicom a BodyCheckBicom
  • Mgr. et Mgr. Diana Valečková - psycholožka

 

Centrum Bezovka tým

 


 

Proč navštívit naše Centrum Bezovka?

V 21. století dochází k odhalení mnoha nemocí příliš pozdě a v pokročilých stadiích, kdy je léčba náročná v mnoha ohledech a nebo je na ni příliš pozdě. Také čím dál častější jsou chronická a autoimunitní onemocnění, která jsou odpovědí těla na dlouhodobé přetěžování, ať už stresem nebo fyzicky nebo nevhodnou stravou. Je lepší a zároveň levnější nemocem předcházet a je mnohem radostnější žít své životy naplno bez bolestí a bez zdravotních omezení a to v každém věku. Cílem našeho celostního Centra Bezovka je tedy zejména ulevit od chronických obtíží a předcházet nemocem před nástupem viditelných příznaků.

U nás můžete očekávat:

  • Kvalifikované poradenství pro celou rodinu.
  • Vysokou odbornost terapeutů.
  • Individuální přístup ke každému klientovi.
  • Komplexní přístup od diagnostiky aktuálního zdravotního stavu a plánu potřebné péče až po jednotlivá sezení.
  • Vysoce individuální přístup i v případě, že do léčebného/preventivního programu klient zahrne skupinové programy nebo skupinové cvičení či semináře.

 

Renata Kůrková a přístroj Bicom

DSC_9079.jpg

bicom.jpg

 

Petr Novotný

DSC_9065.jpg

 

Petr Novotný, Vlaďka Procházková a Markéta Jungová

tým Centrum Bezovka.jpg

 

 Rezervace na konzultace jsou možné na tomto odkazu.