-
Česky English
Drobečková navigace

Úvod > Novinky > Dárkové poukazy

Dárkové poukazy



Darujte jógu a regeneraci dárkovým poukazem


Prostřednictvím dárkových poukazů můžete svým blízkým darovat úlevu od bolesti, příjemnou relaxaci nebo zkrátka dobrý pocit ze svého těla. Dárkové poukazy vystavuji buď na nějakou konkrétní službu z mé nabídky, nebo finanční částku, kterou si zvolíte.

Poukazy jsou přenosné a mají uvedenou platnost na poukazu, nebo maximální platnost je půl roku od jeho zakoupení.

Zastavte se pro dárkový poukaz v Lékárně V Bezovce, nebo mi o něj napište na e-mail: vladka@vladkyoga.com a připravím Vám jej na míru podle přání a domluvíme se na předání.

poukaz na 10 lekcí jógy.png

Masáž zad a šíje 500 Kč

Tato masáž je zaměřena na pomoc při problémech v oblasti šíje, ramen, horních zad, jako je například zatuhlá šíje či bolest v oblasti lopatky, způsobená sedavým zaměstnáním nebo zvýšeným nervosvalovým napětím ze stresu či přetížení.

Masáž nohou 500 Kč

Masáž nohou dokáže fyzicky i psychicky připravit na sportovní výkon, nebo naopak uvolnit nohy po zátěži a zrychlit regeneraci svalů.

Reflexní masáž plosek a nártů nohou 350 Kč

Na noze najdeme nervová zakončení všech lidských orgánů a ostatních částí lidského těla, proto je tato masáž prospěšná našemu tělu:

  • zlepšuje a harmonizuje činnost vnitřních orgánů

  • je to velmi dobrá technika při odstraňování některých blokád páteře a bolestivost kloubů

  • zlepšuje činnost trávicího systému

  • podporuje imunitní systém

  • snižuje únavu

  • odstraňuje nespavost

  • podporuje psychickou a emoční stabilitu

Masáž rukou 350 Kč

Masáž paží a rukou účinně odstraní emocionální napětí a stres. Svaly a kosti paží a rukou jsou mnohem drobnější, proto se některé hmaty provádí pouze jednou rukou, jemněji, menším tlakem a mnohem důkladněji. Tato masáž má pak nečekaně uklidňující a uvolňující zážitek.

Masáž hlavy 350 Kč

Masáž hlavy ulevuje od napětí a stresu, které se často hromadí právě v oblasti hlavy, kde se nachází důležitá energetická centra. Masáž také zlepšuje koncentraci, pomáhá proti depresím a úzkostným stavům. Výrazně vylepšuje stav pokožky hlavy, vlasy jsou po pravidelné masáži hustší, lesklejší a celkově kvalitnější. Navozuje pocit zdraví, klidu a psychické pohody.

Terapie tělovou svící  600 Kč

Jedná se o alternativní způsob odstranění zdravotních i psychických potíží pomocí ručně vyráběných svící firmy Ježek. Svíce využívají fyzikálních zákonů. Stejně jako funguje gravitace, se v případě tělových svící využívá princip komínového efektu. Hořící oheň vytváří podtlak a dým, který jde přes prodyšný ubrousek do podkoží a tak uvolní zablokovanou energii (fyzické potíže – bolesti, záněty, cysty, otoky i jiné sedimenty), ty se rozvolní, část se vtáhne do svíce a zbytek tělo vyloučí způsobem, který zná. Po aplikaci si tělo nastartuje samoléčivou sílu, která je pro něj přirozená a následně přichází uvolnění. Po aplikaci je důležité zvýšit pitný režim, aby mohly procesy samoléčení pracovat správně.

Celostní masáž  1 500 Kč

Tato masáž je cestou k hlubokému vnitřním prožitku a k objevení nových úrovní prožívání. Její součástí je aromatarepie, zvuková lázeň a meditace.

vánoční poukaz na celostní masáž.png

Regenerační aroma olejová masáž  1 000 Kč

Hlavní účinek této masáže spočívá v uvolnění a harmonizaci organismu s využitím účinků aromatických olejů. Ty působí na tělo i na psychiku klienta. Masážní kompozice s aromatickými oleji jsou pro klienta sestavovány na míru. Jedná se o jemnou, hladivou masážní techniku k harmonizaci celého těla. Ta napomáhá odstranění akutních i chronických zdravotních obtíží. Aromaterapeutická masáž je nejúčinnější, pokud se masíruje celé tělo (záda, nohy zezadu, nohy zepředu, ruce, břicho, hrudník, šíje. Lze samozřejmě masírovat jen určité části těla. Oblíbená sestava je záda a šíje, nebo záda, šíje a nohy.)

Metoda MFK pro úlevu od bolestí  1 000 Kč

MFK je nástroj pro pochopení bolesti v těle a současně návod na její odstranění. Efektivitu metody si ověříte na vlastní kůži už po 1. terapii. Zjistíte skutečné příčiny vaší bolesti pomocí softwarové analýzy a získáte svůj jedinečný recept na terapii pro váš nervosvalový a kloubní systém. Součástí terapie je celková anamnéza stavu vašeho pohybového aparátu, svalový test a ošetření presurou neurolymfatického systému.

Balíček pro sportovce – vyšetření pohybového aparátu, terapie, sportovní masáž  1 000 Kč

Přetěžování jednotlivých svalových skupin, které vzniká často v důsledku jednostranně zaměřeného pohybu, může mít za následek řadu sportovních zranění (např. potíže s menisky, přetržení Achillovy šlachy, poranění periferních kloubů nebo bolesti v rámci celého pohybového aparátu).

  • vyšetření celkového držení těla

  • palpace - vyšetření měkkých tkání pohmatem

  • vyšetření základních pohybových vzorů

  • vyšetření chodidel – podélná a příčná klenba

  • vyšetření mobility páteře a periferních kloubů

  • vyšetření stability hlubokého svalstva

Závěrečné doporučení a masáž šitá na míru pro tělo, které je vystaveno jednostrannému fyzickému zatížení. Přinese zlepšení výkonu a regeneraci svalů.

Individuální jógová terapie  1 000 Kč

Vhodná pro všechny, kdo se chtějí naučit správně hýbat, správně dýchat, kdo chtějí začít s jógou a neví jak na to a netroufají si nebo nemohou zatím do skupinových lekcí.

Také individuálně nabízím terapeutickou jógu, která je velmi jemná a pečující. Klade velký důraz na pozorování vlastního těla, na držení těla a pohyb sladěný s uvolněným a rytmickým dýcháním a vede k hlubokému uvolnění a zklidnění. Na rozdíl od jiných druhů terapií je při terapeutické józe pozornost vedena k jemným vjemům ve svých svalech a kloubech a ke sledování vnitřních prožitků své mysli. Další výraznou odlišností je zvýšený důraz na relaxaci. V případech, že je pacient vážně nemocen, např. je po chemoterapii nebo v pooperačním období, může veškeré praktikování jógy sestávat pouze z dýchacích a relaxačních technik, dokud nezíská pacient dostatek síly, aby mohl postoupit dále.

Poukaz na 10 lekcí jógy v některém z mých kurzů v Centru Bezovka: 2 000 Kč

Obdarovaný si po telefonické domluvě se mnou sám vybere, do jakého kurzu by se chtěl zapojit podle svých možností.